Menu
A+ A A-

HURLIMANN XL


Περιγραφή

HURLIMANN XL


Το νέο ιδανικό τρακτέρ είναι αυτό που συνδυάζει την απόδοση με την τεχνολογία και τις υψηλές απαιτήσεις. Το νέο HURLIMANN XL είναι σχεδιασμένο ιδικά για μεγάλες καλλιέργειες όπως για το σιτηρά, τα καλαμπόκια, τις ενεργειακές καλλιέργειες και όλες τις βαριές εργασίες ενός αγρότη ή κτηνοτρόφου. Ένα τρακτέρ που ανταπεξέρχεται σε όλες τις συνθήκες και προσαρμόζεται στις ανάγκες οποιαδήποτε εφαρμογής, προσφέροντας στον αγρότη υψηλή παραγωγικότητα με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας. Εξαιρετική οικονομική επιλογή με χαμηλό κόστος κατανάλωσης καυσίμου και χαμηλά επίπεδα ρύπων. Έχει σχετικά κοντό μεταξόνιο ώστε να μπορεί να έχει εξαιρετική ευελιξία και δυνατή μηχανή για να ανταπεξέρχεται σε κάθε τύπο εδάφους.


Κινητήρας

Ο κινητήρας αυτής της νέας σειράς προϊόντων είναι ο συμβατός 4-κυλίνδρος FARMotion Stage IV (Tier 4F). Αυτός ο 4-κύλινδρος turbo intercooler ελέγχεται ηλεκτρονικά, σύμφωνα με την ιδέα του σωστού μεγέθους, έχει εκτόπισμα 3.849 cc που εγγυάται χαμηλή κατανάλωση καυσίμου με εξαιρετική απόδοση ισχύος και ροπής. Το σύστημα έγχυσης ψεκασμού Common Rail, το σύστημα ανακύκλωσης καυσαερίων EGR, το σύστημα EAT (Εξάτμιση Μετά την Βελτίωση) και ο νέος viscostatic ανεμιστήρας εξασφαλίζουν μια αποτελεσματική μεταβατική συμπεριφορά. Το σύστημα μετ’ επεξεργασίας έχει αναπτυχθεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό με τη χρήση μόνο SCR (Εκλεκτική Καταλυτική Μείωση). Το νέο HURLIMANN XL είναι διαθέσιμο στα μοντέλα XL 120, XL 130, XL 140, με 4 κυλίνδρους. Διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα απευθείας ψεκασμού με πολύ υψηλές πιέσεις (μέχρι 2000 bar), το οποίο διατίθεται και σε όλη την σειρά XL, για την ολοκληρωτική απόκριση του όταν απαιτείτε μεγάλη στιγμιαία απόδοση και αύξηση ροπής που φτάνει το 32%.

Μετάδοση – Σασμάν

Οι 3 βαθμίδες δυναμικής μετατόπισης με ταχύτητα και αυτόματη μετατόπιση φορτίου (APS) του νέου XL Stage IV (Tier 4F) προσφέρονται με 2 διαφορετικές επιλογές (σε συνδυασμό με Powershuttle). Τα προαιρετικά εργαλεία underdrive και supercreeper, επιτρέποντας τον διπλασιασμό του αριθμού των ταχυτήτων εμπρός και πίσω. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό υδραυλικό κιβώτιο ταχυτήτων, επιτρέποντας στον οδηγό να αλλάζει κατεύθυνση ενώ βρίσκεται σε κίνηση και υπό φορτίο χωρίς να διακόπτεται η μετάδοση ροπής. Το σύστημα περιλαμβάνει δύο (μία ανά κατεύθυνση) ηλεκτρονικά ελεγχόμενες συμπλέκτες υγρών πλακών "Long Life". Ο χειρισμός του πρακτικού μοχλού κάτω από το τιμόνι αντιστρέφει ομαλά την κατεύθυνση, θέτοντας τον τρακτέρ σε αναμονή και επανεκκίνηση στην αντίθετη κατεύθυνση προοδευτικά και ρευστά. Κατά τη διάρκεια των αναστροφών κατεύθυνσης, ενώ ο ένας συμπλέκτης απεμπλέκεται, ο άλλος αρχίζει να εμπλέκεται σταδιακά και αναλογικά, εξασφαλίζοντας ακριβείς ελιγμούς χωρίς κλωτσιές και χωρίς απώλεια ροπής (ακόμη και σε κλίσεις). Υδραυλικός ηλεκτροκινητήρας με ρυθμιζόμενη απόκριση "Sense Clutch" Ο μοχλός χειρισμού του υδραυλικού κινητήρα διαθέτει έναν πρακτικό επιλογέα για τη ρύθμιση της απόκρισης αντιστροφής κατεύθυνσης. Ο επιλογέας "έξυπνου τροχού" επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει από 5 διαφορετικές ρυθμίσεις για χειρισμούς αντιστροφής κατεύθυνσης. Στην εφαρμογή μπροστινού φορτωτή, για παράδειγμα, ο καθορισμός μιας απόκρισης "ΜΑΚΡΙΑ" εξαλείφει τον κίνδυνο ξαφνικών κραδασμών κατά την αναστροφή κατεύθυνσης, για ασφαλέστερη λειτουργία σε όλες τις συνθήκες. Διατίθεται με το κατάλληλο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα ελαφρύ πεντάλ συμπλέκτη για ακριβείς και εύκολες αλλαγές ταχυτήτων. Λειτουργεί υδραυλικά με ένα σύστημα συμπλέκτη ξηρών πλακών και ένα κιβώτιο 5 ταχυτήτων συγχρονιζέ, με 30 εμπρός και 30 πίσω ταχύτητες, ή με την επιλογή της super έρπουσας συνολικά 60 εμπρος και 60 πίσω. Η επιλογή super - έρπουσα ανεβάζει τον αριθμό της ευελιξίας καταφέρνοντας την κατάλληλη επιλογή ταχύτητα, όπου ταυτόχρονα καθιστά δυνατή την τελική ταχύτητα των 40 km / h (με μέγιστη ταχύτητα λόγο του συστήματος Eco 50 km / h). Δαιαθέτει το σύστημα "Stop & Go" που ενισχύει τις δυνατότητες και τις επιδόσεις του υδραυλικού κινητήρα, για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της απόδοσης ακόμη και όταν εργάζεστε σε στενούς χώρους. Πατώντας το πλήκτρο "Comfort Clutch", τοποθετημένο μπροστά από το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων, μπορείτε να αλλάξετε ταχύτητα χωρίς να χρησιμοποιήσετε το πεντάλ του συμπλέκτη.

Υδραυλικά – PTO

Το νέο HURLIMANN XL είναι ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας με υψηλή απόδοση, ότι είναι απαραίτητο δηλαδή για έναν αγρότη. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα υδραυλικό σύστημα με αντλία 90 lt / min (για το XL 120), ή με αντλία 120 lt / min (για τα XL 130 και XL 140), με ικανότητα ανύψωσης τους φτάνει τα 7000 κιλά. Χάρη στις διαθέσιμες ταχύτητες PTO 540-1000 ή 540-540E-1000-1000E με αφαιρούμενο άξονα, PTO με ανεξάρτητο άξονα εξόδου και μπροστινό PTO 1000 rpm. Το νέο XL (120-140) είναι ένας ελκυστήρας πολλαπλών ρόλων ικανός να τροφοδοτεί ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ο συμπλέκτης δυναμοδότη (PTO) είναι μια ανεξάρτητη μονάδα πολλαπλών υγρών συμπλέκτη, που εμπλέκεται και απεμπλέκεται ηλεκτροϋδραυλικά από έναν διακόπτη στην καμπίνα και επεκτείνεται και στα δύο πίσω φτερά. Η λειτουργία "PTO AUTO" ενεργοποιεί και αποσυνδέει αυτόματα το PTO σε σχέση με τη θέση του ηλεκτρονικού πίσω ανυψωτήρα. Οι νέοι κανονισμοί απαιτούν από τον χειριστή να ενεργοποιήσει μια εντολή συναίνεσης (κουμπί) προτού εγκαταλείψει το όχημα για την με λειτουργία του PTO. Διαφορετικά, αν ο χειριστής εγκαταλείψει το όχημα (χωρίς αυτή τη συγκατάθεση), το PTO θα αποσυνδεθεί μέσα σε 7 δευτερόλεπτα.

Καμπίνα

Η καμπίνα του νέου XL Stage IV (Tier 4F) είναι τοποθετημένη σε νέο και πρωτοποριακό "HYDRO SILENT-BLOCK", το οποίο σε σύγκριση με τα παραδοσιακά σιωπηλά μπλοκ, μειώνει κατά 40% τις αντιληπτές δονήσεις του οδηγού. Ως επιλογή είναι δυνατό να αυξηθεί περαιτέρω η άνεση με μηχανική ή πνευματική ανάρτηση της καμπίνας. Άψογη άνεση του καθίσματος , αθόρυβο, με 4 αναρτήσεις στηρίξεως εσωτερικά για να μονώνει τον οδηγό εντελώς από τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων. Η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του καθίσματος σε συνδυασμό με τις διάφορες εναλλαγές μεγέθους των ελαστικών κάνουν το νέο XL ιδανικό τρακτέρ για κάθε τύπου άνετη εργασία. Ορατότητα 360 ° η δομή της καμπίνας προσφέρει εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις περιπτώσεις. Έως 12 φώτα εργασίας (8 στην οροφή της καμπίνας, 2 στο πλαίσιο της καμπίνας Α και 2 στο καπό) με ενδεικτικές λυχνίες LED ως επιλογή. Η οροφή της καμπίνας που είναι συμβατή με το FOPS (προαιρετική) εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια ακόμα και σε περίπτωση κατά λάθος πτώσης του φορτίου που φέρει ο μπροστινός φορτωτής. Τα φρένα των υγρών δίσκων σε όλους τους 4 τροχούς με εμπλοκή 4WD εξασφαλίζουν ακριβή, προοδευτικά ελεγχόμενη πέδηση σε όλες τις συνθήκες εδάφους, μειώνοντας τις αποστάσεις σταματήματος.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

XL
120 130 140
Αναγνωρισμένη Ισχύς (2000/25/EC) (hp/kW) 116/85 126/93 136/100
Μέγιστη Ροπή (Nm) 462 506 544
Κύλινδροι / Κυβικά (n°/cc) 4/3849 4/3849 4/3849
Ικανότητα Ανύψωσης (kg) 5000/7000 5000/7000 5000/7000
Ελάχιστο Πλάτος (mm) 2090 2450 2090 2450 2090 2450
Βάρος (Kg) 5300 5700 5700
Ελαστικά 380/70R28 480/70R38 380/70R28 480/70R38 380/70R28 480/70R38

Συνδεθείτε για να φράψετε σχόλιο.