Menu
A+ A A-

HURLIMANN XA TRADITIOΝ


Περιγραφή

HURLIMANN XA TRADITION T4i


Το νέο XA TRADITION T4i είναι πλήρες μηχάνιμα εκμετάλλευσης το οποίο, προσφέρει εξαιρετική ευελιξία σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη απόδοση για την τιμή, είναι συχνά ο ελκυστήρας της επιλογής για τις συμβατικές θέσεις εργασίας όπως σπορά και άλλα καθημερινά καθήκοντα του αγροκτήματος. Με ένα κοντό μεταξόνιο, ανώτερη ευελιξία και δυνατότητα ελιγμών, οι εν λόγω ελκυστήρες είναι, ιδιαίτερα κατάλληλοι, για εφαρμογές όπως η δευτεροβάθμια άροση. Τα τρακτέρ XA TRADITION T4i διακρίνονται για την τελειότητα από τους νέους κινητήρες FarMotion, τα οποία έχουν βελτιστοποιηθεί για μέγιστη απόδοση με χαμηλή ειδική κατανάλωση.


Κινητήρας

Η ρύθμιση της XA TRADITION T4i οικογένειας των ελκυστήρων εκτός του οτι είναι τελευταίας γενιάς FARMotion τρεις κύλινδρο (2887cc) και τέσσερις κυλίνδρους (3849 cc) turbo-εναλλάκτη μηχανές, οι οποίες παρέχουν εξαιρετικά αποθέματα ροπής, διατηρούν παράλληλα τα λειτουργικά έξοδα στο ελάχιστο. Εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου και επιδόσεις, έχουν καταστεί δυνατό από την νέα γεωμετρία των επιμέρους κυλινδροκεφαλών και θαλάμους καύσης, οι οποίες συμβάλλουν στη βελτίωση της διαδικασίας καύσης ντίζελ και αφήστε τα νέα XA TRADITION T4i τρακτέρ να επωφεληθούν πλήρως του κινητήρα ενώ μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Οι XA TRADITION T4i χρησιμοποιούν EGR τεχνολογία επανακυκλοφορίας καυσαερίων και DOC καταλυτικό μετατροπέα για να συμμορφωθούν με T4i κανονισμούς εκπομπών καυσαερίων.

Μετάδοση – Σασμάν

Μια μηχανική μετάδοση για μια παραδοσιακή εμπειρία οδήγησης. Οι XA TRADITION T4i ελκυστήρες που είναι εξοπλισμένοι με εντελώς μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 10 εμπρός + 10 πίσω ταχύτητες ή 30 εμπρός + 15 ταχύτητες πίσω, με underdrive και supercreeper εργαλεία διπλασιασμό του διαθέσιμου αριθμού των αναλογιών, αλλά και μια κορυφαία ταχύτητα 40 km/h. Ορισμένες εργασίες μεταξύ των σειρών ή άλλων εργασιών που εκτελούνται στο αγροκτήμα σε περιορισμένους χώρους, απαιτούν ενα μικρό και συμπαγή τρακτέρ με εξαιρετική ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Τα XA TRADITION T4i τρακτέρ έχουν ένα κοντό μεταξόνιο και μέγιστη γωνία διεύθυνσης των 55 °, καθιστώντας τα ιδανικά για εργασία σε εξαιρετικά περιορισμένο χώρο όπως λαβύρινθο με στροφές, όπως ακρωτήρια, υπόστεγα βοοειδών ή κτίρια αποθήκευσης. Με υδραυλικά υγρά δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς εξασφαλίζεται η ταχεία, αξιόπιστη δύναμη φρεναρίσματος ακόμα και σε υψηλότερες ταχύτητες και κάτω από βαριά φορτία - με ισχυρή, προοδευτική πέδηση διαθέσιμη μόνο με ένα απαλό άγγιγμα στο πεντάλ.

Υδραυλικά – PTO

Το ισχυρό ανοικτού κέντρου υδραυλικό σύστημα προσφέρει μέχρι και 42l/min. ομαλής τροφοδοσίας, προσαρμόζοντας τη ροή του υδραυλικού υγρού, όπως είναι απαραίτητο για τον μεγάλο πίσω ανελκυστήρα, με μηχανικό σύστημα ελέγχου flex bar και μια επιλογή των δυνατοτήτων του ανελκυστήρα για να ταιριάζει με τη δύναμη του ίδιου του ελκυστήρα απο 2650 έως 3600 kg ανάλογα με την επιλεγμένη έκδοση, 4 ή 6 δρόμο βοηθητικό διανομείς είναι διαθέσιμες για όλες τις εφαρμογές. Αυτοί οι διανομείς είναι μετατρέψιμες σε λειτουργία μονής ή διπλής ενέργειας όταν χρειάζεται για τη συνολική συμβατότητα με διαφορετικά εργαλεία. Οι δύο ταχυτήτων 540/1000 rpm PTO (ή προαιρετικά 540 / 540ECO / 1000 rpm PTO) έχει ξηρό συμπλέκτη. Απευθείας μετάδοση ισχύος από τον κινητήρα προς το PTO, ελαχιστοποιεί τις απώλειες ισχύος και το θόρυβο, ενώ προσφέρονται επίσης η PTO ταχύτητα εδάφους η οποια συγχρονίζεται με την μετάδοση 1000 rpm στο μπροστινό PTO.

Καμπίνα

Η απαράμιλλη άνεση, ο χώρος της καμπίνας του XA TRADITION T4i τρακτέρ είναι τοποθετημένοι σε σιωπηλό μπλοκ και διαθέτει υδραυλικό πεντάλ του συμπλέκτη, του φρένου και τους μοχλούς που βρίσκονται προς την πλευρά του οδηγού. Η βασική θέση έχει μηχανικά ελατήρια, ενώ προαιρετικά η θέση αέρα του οδηγού προσαρμόζεται τέλεια με το βάρος και το ύψος του οδηγού, ο οποίος, αφού δεθεί στην ασφάλεια με τη ζώνη ασφαλείας, έχει άφθονο χώρο για να κινούνται άνετα. Τα συστήματα PTO και διπλής έλξης λειτουργούν με μηχανικούς ελέγχους, ενώ ένα πρακτικό δάπεδο τοποθετημένο στα πεντάλ, χρησιμοποιείται για τη λειτουργία των μπλοκέ διαφορικού. Οι μετρητές και οι δείκτες στον πίνακα οργάνων είναι σε ιδανική θέση για άμεση αναγνωσιμότητα και είναι επίσης σαφώς ορατή σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, αφήνοντας τον οδηγό να παρακολουθεί τις διάφορες λειτουργίες και τις παραμέτρους του ελκυστήρα σε πραγματικό χρόνο, όπως το έδαφος, την ταχύτητα, την ταχύτητα μετάδοσης της κίνησης, τις ώρες λειτουργίας και την απόσταση.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

XA TRADITION T4i 90 90.4
Κινητήρας FARMotion FARMotion
Μέγιστη Ισχής (kW/hp) 65/88 65/88
Μέγιστη Ροπή (Nm) 354 354
Αναγνωρισμένη Ισχύς (2000/25/EC) (kW/hp)
61.6/84 61.6/84
Κύλινδροι / Κυβικά (n°/cc) 3/2887 4/3849
Ικανότητα Ανύψωσης (kg) 3600 3600
Ελάχιστο Πλάτος (mm) 1982-2180 1982-2180
Βάρος με Καμπίνα (Kg) 3200 3300
Ελαστικά 360/70R20 420/70R30 320/70R24 480/70R30

Συνδεθείτε για να φράψετε σχόλιο.